RSS
 

Over ons

Mijn naam is Tessa en sinds 2007 ben ik helemaal gek van de Franse basset. Het is een geweldig hondenras dat alles heeft wat ik zocht in een hond: actief, aanhankelijk en gek op werken. Ook Cayenne, mijn eerste Franse basset, voldoet aan al deze karaktertrekjes en inmiddels zijn wij onafscheidelijk.

Op uitnodiging van de fokker van het nest waar Cayenne uit afkomstig is, ben ik in het verleden voor de lol eens meegegaan naar een hondenshow. In eerste instantie gewoon als toeschouwer, maar het leek mij ook leuk om eens samen met Cayenne mee te doen. Van het een kwam het ander en inmiddels ben ik op verschillende shows actief geweest met Cayenne.

In de toekomst hoop ik ook te kunnen fokken met dit ras, zodat het leuke karakter en ondeugende voorkomen van Cayenne hopelijk worden veilig gesteld voor de toekomst.

Als je meer wilt weten over de Franse basset, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen via de email. Je kunt ook even in de kalender kijken wanneer ik aanwezig ben op een van de hondenshows in de buurt, zodat je eens in levende lijve kennis kunt maken met dit leuke ras!